HEINÄKUUN IHANA SINÄ

*Boxi saatu ihana sinä
Kerroinkin teille viime kuussa TÄSSÄ postauksessa uudesta suomalaisesta kauneusboksista, ihana sinä. Sain taas heiltä heinäkuun boksin testiin ja pitää kyllä sanoa, että olin todella tyytyväinen taas, kun aukaisin heinäkuun ihana sinä-boksin. Tuotteet olivat mielenkiintoisia, kauniita ulkoisesti sekä boksin tuotteista löytyi myös tuttujakin tuotteita.

Huomioni kiinnittyi ensimmäisenä boksin isoimpiin tuotteisiin, Organic Kitchenin In The Spotlight Natural Smoothing shampooseen ja hoitoaineeseen. Hiustuotteiden luvataan tuovan hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa – eli siis näistä voisi olla suuri apu auringon kuivattamalle tukalleni. Shampoossa ja hoitoaineessa vaikuttavina ainesosina ovat luomujojobaöljy sekä mulperiuute.

Kesän festareihin kuuluu ehdottomasti glitterit, joten ihana sinän heinäkuun boksista löytyi Ruffle Army Cosmetic Eco Glitter ja Glitter Fix Gel. Harmi, ettei nämä tulleet ennen Iskelmä-festareita – olisi ollut kiva kokeilla näitä osana festarimeikkiä. 

Malliltaan mielenkiintoisin ja pikkuruisin tuote oli The Ohm Collectionin deodorantti, mikä on siis matkakokoinen. Purnukka on mielestäni todella söpö, joten tuotteen ulkoasussa on onnistuttu. Kun avasin purkin niin hämmennyin –

Lue koko postaus tästä