Heinäkuun kosmetiikkasuosikit 2018

On taasen aika listata heinäkuun kosmetiikkasuosikit ja mitä tuotteita tuli käytettyä varmaankin eniten heinäkuussa. Meikit jäi loman vuoksi varsin vähälle käytölle, muutamaa satunnaista meikkausta lukuunottamatta. 
Kuvan Nina Ricci Bella uutuustuoksu tuoksuu aivan raparperilta, ehdottomasti paras Nina Riccin ”omenatuoksu” ikinä. Pullokin on mitä kaunein ja etenkin tuossa laivalla bongaamassani 50ml tuoksupullossa, jonka omenan lehtiä koristaa suloinen leppäkerttu. Leppäkerttua ei omassa testiin saamassani 30ml tuoksupullossa ole, joten jos mielii itselleen tämän kaunokaisen leppiksen kera, kannattaa valita 50ml pullo ehdottomasti. 
Ensituoksussa mandariini ja ihanista ihanin raparperi
Sydäntuoksussa ruusu ja freesia
Lopputuoksussa vanilja ja myski
Kevyet ihonhoitotuotteet ovat omia suosikkejani ja tässä heinäkuun ihonhoitosuosikit Clarinsilta. 
Extra-Firming Jour-päivävoide sisältää kaurasokeria, joka kiinteyttää välittömästi ihoa sekä akerolauutetta, joka heleyttää ihoa.
Extra-Firming Nuit-yövoide taas sisältää kuukivestä saatua hydrolysoitua piidioksidia, joka auttaa ihoa uusiutumaan ja korjaamaan vaurioitaan yön aikana.
Voiteiden ulkonäkö on myös uudistunut modernimmaksi. Voiteet on pakattu pehmeän persikan värisiin, kierrätetystä lasista valmistettuihin purkkeihin, joissa on lämpimän kullan värinen korkki.
Itse voiteissa on miellyttävän silkkinen ja ohut, mutta hoitava koostumus ja voiteet

Lue koko postaus tästä