Heinäkuun loppuneet

Kesällä mun tulee meikattua huomattavasti vähemmän kuin muulloin, mutta ihonhoidosta en tingi silloinkaan. Tuntuu, että päinvastoin nyt auringon jäljiltä iho kaipaa kunnolla hoivaa ja kosteutusta, samoin kuin vartalo ja hiuksetkin.

Katsotaampas mitkä kaikki tuotteet pääsivät heinäkuun aikana loppumaan.

*merkityt tuotteet merkitty erikseen, ne saatu Pr-näytteenä.


KASVOJEN PUHDISTUS
CATTIER silmämeikin poistoaineesta olenkin jo kertonut täällä, mutta kyseessä siis tuote johon ihastuin todella paljon ja olen tätä jo pari pulloa käyttänytkin. Puhdistaa silmämeikin hyvin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti silmiä ärsyttämättä. Nyt kun vaihteeksi poistan silmämeikin öljyllä, kaipaan niin tätä.
FILORGA meikinpoistoaine tuli LF:n boksissa ja olen käyttänyt sitä satunnaisesti. Aika perussettiä, ei herätä ihastusta eikä vihastusta.
OLIVIAKLEIN Vitamin Spray Toner on ollut erittäin riittoisa tuote, vaikka käyttänyt sitä lähes päivittäin. Se sisältää mm Aloe Veran lehtimehua, hedelmä-ja marjauutteita sekä paljon C-vitamiinia.Tuote kosteuttaa ihanasti kasvoja, oikeastaan toimi mulla herättäjänä aamuisin ja viimeisteli ihon iltaisin.Kertakaikkisen ihastuttava tuote, mutta nyt on aika kokeilla jotain muuta. Tähän todennäköisesti vielä palaan.
HERBINA misellar puhdistusvesi on ollut myös raikas

Lue koko postaus tästä