HEINÄKUUN GLOSSYBOX + ARVONTA & ALEKOODI

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Upeaa maanantaita & heinäkuun viimeistä viikkoa kaikille! <3

Kuukauden piristäjä sekä ehdottomasti yksi upeimmista kauneusbokseista on jälleen ilmestynyt! Heinäkuun Glossybox on täynnä kesän kuuminta kauneudenhoitoa ja boksista löytyvät tuotteet tuovatkin aidon kesäisen fiiliksen luoksesi ūüôā Teemansa mukaan boksi siis vie trooppisille rannoille ja meriveden äärelle.

Boksi on tässä kuussa erittäin kaunis sekä raikas erikoiskuvitetun designin ansiosta! Upean ulkoasun lisäksi myös sisältö on todella kiinnostava ja ihana, joten kurkataan kunnolla sisään!

GIVE THEM LALA BEAUTY ALOHA BRONZER

Selkeästi yksi tämän boksin ihanimmista tuotteista on tämä bronzer, josta myös boksi on saanut designinsa. Tämä kevyesti hohtava lämminsävyinen aurinkopuuteri antaa puolimatan lopputuloksen. Sävy sopii juuri loistavasti päivettyneelle kesäiselle iholle. Minulla loppuikin juuri edellinen aurinkopuuteri, joten tämä lähtee ehdottomasti käyttöön!

Ovh. 24€ / 7,5g

JECCA BLAC GLOW DROP PRIMER ”ROSE PEARL”

Pohjustusvoide, joka antaa vastustamatonta hehkua kuuluisi jokaisen meikkipussiin. Hehkun lisäksi tämä pohjustusvoide myös korjaa, kosteuttaa ja raikastaa väsynyttä ihoa. Voiteen sävy on helmiäinen, hieman kultainen,