Heipat kesälle- haaste ja vaalea asu kesälle

Bongasin Ellin blogista erittäin kiva haasteen, missä käydään vähän kesän 2020 hetkiä ja juttuja läpi. Blogihaasteiden ylimpänä ystävänä toteutin ihan mielelläni tämän, samalla saatte pienen pintaraapaisun kesästäni. Heitän kuvitukseksi viimeisen kesäisen asun ja postauksen lopussa muutama sana siitä.

KESÄ 2020 KAHDELLA SANALLA
Erilainen ja rauhallinen. Tää oli ensimmäinen kesä lapsen kanssa ja se eroaa ihan todella paljon muihin kesiin. Enää ei juoksennella pää kolmantena jalkana menemään, vaan eletään lapsen ehdoilla – kuten tietty muinakin aikoina. Rauhallinen myös siinä mielessä, kun ei niin paljoa kuitenkaan mennyt ja tehnyt. Vaikka siis toki tehtiin paljon, mutta lähinnä rutiinit täytyi pitää lapselle saman, joten se rajoitti menoja ja tekemisiä.

KESÄN HUUMAAVIN AURINGONLASKU
Tänä kesänä en kovin montaa auringonlaskua nähty. Nyt ei voinut enää hypätä autoon ja lähteä katselemaan auringonlaskuja ihan noin vain, sillä niihin aikoihin lapsonen oli jo tietysti unilla. Mutta muutamat tuli mieleen. Alkukesästä oltiin mökkeilemässä Etelässä päin, joten ehdottomasti siellä oli upeita auringonlaskuja. Lisäksi Suomussalmella käytiin

Lue koko postaus tästä