Helle hallintaan

Olin jo kirjoittamassa omista parhaista vinkeistäni helteessä jaksamiseen, mutta tulinpa siihen tulokseen että ne tietää varmaan moni muukin. Sen sijaan, että kertoisin asioista joita olette jo ehtineet kokeilla, ajattelin kirjoitella asiasta, joka tuntuu monesti unohtuvan. Se on positiivinen mieli.

Kaikkihan me tiedämme, ettei tällaisia kesiä Suomessa ole käytännössä _koskaan_. Tiedämme, että itseasiassa pian elämme taas tuulen, vesitihkun ja lopulta kylmän viiman luvatussa maassa. Silloin muistelemme lämmöllä tätä kesää, joka nyt voi tuntua tukalalta. Ilmastonmuutos tuo ääri-ilmiöitä tullessaan, joten sellainen tasainen yhden vuodenajan jatkuva ilmasto ei taida enää palata.

Itse tykkään kovasti sitä ajatuksesta, että kesä on kunnon kesä helteineen, talvi on kunnon talvi pakkasineen ja lumineen ja kevät sekä syksy siinä välillä ovat jotain siltä väliltä. Suosin positiivista ajattelua kaikessa, mutta tällä kohtaa se toimii myös oikein mainiosti. Vaikka helle olisi tuskaista ja hikoilu ahdistaa kympillä, yritä muistaa se että pian valitat kuitenkin taas sateesta tai kylmyydestä. Tämä ajatus