HELLO DECEMBER

Joulukuun ensimmäinen on täällä – kuinka ihanaa! <3 Marraskuu vaihtui nyt joulukuuhun, ulkona on todellinen winter wonderland, vaikka nämä tämän postauksen kuvat eivät sitä näytäkään ja tämän joulun ensimmäiset piparkakut ovat nyt myös syöty. Aamu starttasi hyvällä jalkatreenillä, energiaa siihen tuli ihanasta auringosta ja lisäksi sain aikaisekseni äsken laskea myös muutaman tehtävän matematiikkaa. Mukavasti siis mielestäni tämä joulukuu starttasi, miltä sinun joulukuun ensimmäinen on näyttänyt?

Tällä hetkellä maata peittää jo tosiaan kaunis ja upea lumikerros, mutta nämä kuvat ovat viime viikonlopun saldoa kun lunta ei ollut näkyvissäkään. Harmittaa, kun en ole vielä ehtinyt yhtään talvista lumimaisemaa taltioimaan, tänä viikonloppunakin oli super aurinkoista, mutta kiireet veivät mennessään.

Nyt joulukuussa aion nauttia jokaisesta päivästä. Vaikka joulukuu onkin yksi vuoden ihanimmista kuukausista joulun sekä tietenkin omien syntymäpäivieni vuoksi niin tänä vuonna ei ainakaan vielä ole sellaista kunnon joulufiilistä mikä on useina muina vuosina jo varsinkin tässä vaiheessa vuotta ollut todella korkealla. Ehkä se joulufiilis

Lue koko postaus tästä