HELMIKUUN BETTE BOX

Heissan ja ihanaa lauantaita!

Tänään on taas se aika kuusta, kun kurkataan innolla uusimman Bette Boxin sisältöön. Boxi saapui eilen pakettiautomaattiin ja viikonloppu oli ihana aloittaa yllätysboxin kanssa!

Helmikuun Bettessä keskitytään hiuksiin ja boxin teema onkin ”Love is in the Hair”. Helmikuu on tunnetusti lähestyvän ystävänpäivän lisäksi muutenkin rakkauden ja ystävyyden kuu, missään nimessä talvilajeja ja ulkoilua raikkaassa ulkoilmassa unohtamatta! Koska talvi on koettelemusten aikaa hiuksillekin, on nyt parhain aika antaa niillekin hieman rakkautta ja hemmottelua. Tämän kertaisesta Bettestä löytyykin muun muassa naamiota ja tehohoitoa hiuksille.

Love is in the Hair

-Yhteistyössä Bette Boxin kanssa, boxi saatu.

SCHWARZKOPF BLOND ME KERATIN RESTORE BONDING SHAMPOO & TEHOHOITO

Kun boxi keskittyy hiuksiin totta kai sieltä vähintään yksi shampoo ainakin löytyy. Schwarzkopfilta boxiin oli sujautettu Blond Me– sarjan shampoo, jonka kerrotaan olevan täyteläinen ja sulfaatiton shampoo. Kyseinen shampoo puhdistaa hellästi kuormittamatta hiuksen käsittelemättömiä osia. Tämä vahvistaa hiusten rakennetta, silottaa ja hoitaa huokoisia vaalennettuja ja värjättyjä hiuksia.

Saman sarjan

Lue koko postaus tästä