HELMIKUUN BETTE BOX

Heissan ja ihanaa torstaita!

Tänään on taas se aika kuukaudesta, kun innolla kurkataan mitä uusin Bette Box pitikään sisällään. Tällä kertaa boksini tuli vielä todella nopeasti, sillä boxit lähtivät tiistaina ja eilen se olikin jo pakettiautomaatissa. Tästä mie tykkään!

Bette Boxin teema tässä kuussa on suloinen sydäntalvi. Nyt kääriydytään takkatulen ääreen juomaan kuppi lämminta kaakaota. Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi Bette Boxin tiimi pakkasi tänne monia ihanuuksia kuten esim. tutun huulivoide klassikon sekä ihanan syväpuhdistavan naamion. Muutamat tuotteet vaihtelivat kuitenkin tämän kuun boxeissa keskenään, katsotaan siis mitä tästä miun boxista löytyi!

Yhteistyössä Bette Boxin kanssa, boxi saatu.

BESTSELLER!

FORMULA 10.0.6 BEST FACE FORWARD PUHDISTUSGEELI

” Raikkaan tuoksuinen vaahtoava puhdistusgeeli kasvoille päivittäiseen käyttöön. Hellävarainen koostumus puhdistaa kasvoilta meikin ja lian tehokkaasti. Passiohedelmä vähentää rasvoittumista, kun taas vihreä tee kuorii ja rauhoittaa ihoa. Sopii erityisen hyvin normaalista rasvoittuvalle iholle. Vaahdota pieni määrä geeliä, hiero kasvoille ja huuhtele. Saatavilla Stockmann – tavarataloista ja KICKS – verkkokaupasta www.kicks.fi. (Ovh. n. 9,90€ /

Lue koko postaus tästä