HELMIKUUN BETTE BOX

Tammikuun Glossyboxin jälkeen minulle saapui tämän kuun Bette Box. Toisaalta odotin innolla yllätyslaatikkoa, toisaalta taas mietin olisiko Bette Boxin sisällön parannus vain hetken huumaa, josta saimme tammikuussa nauttia. Noh, jälkimmäinen meni omasta mielestäni nappiin ja olin todella tyytyväinen, että olin tilannut Glossyboxin itselleni.

Helmikuun Bette Boxissa oli teemana hiukset. Ihan kiva, että boksiin oltiin selkeästi otettu tietty aihe, mutta taas tuotteiden miettimisessä olisi voitu hetken aikaan miettiä tarkemmin. Ja viime boksissa oli jo hyvän kokoiset shampoo ja hoitoaine, joten olisiko ollut järkevää toteuttaa hiusaiheinen boksi myöhemmin. Noh kurkataanpa mitä boksista löytyi.

Bio2You Natural hiusnaamio – Tämä tuote oli tämän kuun suosikkini, koska hiusnaamioita on ain kiva kokeilla ja tämän merkin hiusnaamioita en ole vielä päässyt kokeilemaan. Plussaa myös lyhyt vaikutusaika. Naamion annetaan olla 1-3 minuuttia pyyhekuivissa hiuksissa, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Toivotaan, että tämä naamio todella toisi hiuksiin kiiltoa ja pehmeyttä.

XZ hiuskiinne – Juuri käytin tämmöisen hiuslakan, joten sen takia en

Lue koko postaus tästä