Helmikuun Bette boxi

Helmikuu ja sydäntalvi ♥Pirtsakan pakkasen myötä saapui myös Bette boxi.Boxin saate vihjaa kuinka kiva helmikuun pakkasen paukkuessa on kääriytyäkullan kainaloon tai juoda kuppi kaakaota ystävän kanssa taikka reippailla raikkaassa ulkoilmassa.
Viime boxi oli monille pettymys, mutta itse olin siihen ihan tyytyväinen koska sain pitkäaikaistilaaja lahjan. Tähän boxiin ei siten liittynyt mitään ihmeempiä odotuksia, mutta mennäämpä kurkkaamaan mitä sieltä löytyykään….

Ensimmäisenä silmiin osui HERBINA GLOSS & SHINE kosteuttava shampoo, joka onkin oikein raikas ja houkutteleva ulkoasultaan. Tuoksukin oli kiva ♥ Shampoo tuo kiiltoa ja kosteutta, sitä näin talven aikaan hiukset kaipaavatkin.

Toinen iso puteli oli MARC ANTHONY macadamia oil hoitoaine ja kerrankin normaalikoko vai sanoisinko jättikoko 250ml, olen tyytyväinen.Tuoksu on kiva vähän mantelinen. Hoito aine sisältää kosteuttavia öljyjä, korjaa ja vahvistaa hiuksia. Jes, sopii mulle.Lisäksi tässä hoitsikassaa on sulfaaniton koostumus, joka pitää hiusvärin kirkkaana ja selvittää hiukset muutamassa minuutissa. Hmmm, tämä väite täytyy kyllä hetki testata. Hoito ainetta mulla kuluu suhteessa shampooseen kaksi, kolme kertaa enemmän ja tykkään vaihdella eri 

Lue koko postaus tästä