HELMIKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boxi saatu.

Mahtavaa aurinkoista perjantaita!

Tiedättekö mitä, mulla alkoi juuri hiihtoloma <3 Ihanaa aloittaa hiihtoloma aurinkoisessa säässä ja tälle lomalle mulla onkin tiedossa kasa mukavia suunnitelmia! Ensimmäisenä näin auringosta inspiroituneena päätin tulla loman alkajaisiksi heti samantien julkaisemaan teille helmikuun Glossyboxin sisällön! Jos tämä kyseinen kauneusboxi ei ole vielä jollekin tuttu, tästä voi käydä lukemassa tästä kyseisestä ihanuudesta tammikuun boxin postauksen, joka oli samalla ensimmäinen virallinen boxi koko Suomessa! 🙂

Glossybox sisälsi siis jälleen tuttuun tapaansa viisi erilaista tuotetta. Tällä kertaa boxin teemana oli Beauty Spa, joten boxista löytyi tuotteita kaikille aisteille ja niiden tuotteiden avulla onnistuukin mukavat sekä hemmottelevat koti-spa illat helposti ja ihanasti <3 Katsotaan siis, mitähän kaikkea sieltä tällä kertaa oikein löytyikään…

Stay glossy!

SIMPLE MICELLAR WATER FACIAL WIPES

Ensimmäisenä esittely vuoroon pääsevät nämä Simplen hellävaraiset, mutta tehokkaat kasvojen puhdistusliinat. Lika sulkeutuu ihon pinnalta liinaan ja näin ollen kulkeutuu pois iholta. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu puhtaalle, kosteutetulle ja virkistyneelle. Nämä Simplen puhdistusliinat ovat mulle tuttuja jo ennestään eli käyttöön menee samantien. Käteviä nämä puhdistusliinat ovat esimerkiksi reissussa sekä niinä iltoina, kun meikit halutaan vain nopeasti kasvoilta pois.

Ovh. 4,50€ / kpl.

AVANT HYALURONIC FACE & NIGHT EYE CREAM

Boxin ehdottomasti arvokkain tuote, ilman tätä boxi olisi vaikuttanut todellakin tyhjälle! Kyseessä on ylellinen Avant- brändin anti-aging yövoide kasvoille ja silmänympärysalueelle, jonka itseasiassa kerrottiinkin tämän kuun boxista löytyyvän. Kyseinen yövoide sisältää muun muassa hyaluronihappoa, joka uudistaa ihoa sekä kosteuttaa ja tuotteen muut yhdistetyt ainesosat ehkäisevät laajentuneita ihohuokosia, epätasaista ihonsävyä ja väsymystä. Tämä ilmestyi boxissa täysikokoisena ja uskokaa tai älkää, muutaman kerran täytyi hieraista silmiä, koska tämän pikkuisen putelin hinta on 112,95€! Todella tyyris siis, mutta vaikuttaa erittäin lupaavalta. Tämä yövoide jääkin äitilleni käyttöön.

Ovh. 112,95 € / 50ml.

AFTERSPA BATH & SHOWER CLEANSING PUFFS

Aftrespa Cleansing Puffs kuorii ja pehmentää kasvojen ihoa samalla kuin puhdistaa sen syvästi ja pitää sen terveenä ja hyväkuntoisena. Mun on jo jonkun aikaa täytynyt ostaa tälläinen sieni, mutta nyt tälläinen kävelikin suorastaan jo mun eteeni 🙂 Kosteuta sieni, lisää haluttu kasvojen pesuaine ja hiero varovasti iholle – näin se toimii! Lopuksi huuhtele sieni käytön jälkeen!

Ovh. 8,95€ / kpl.

NIP+FAB GLYCOLIC FIX SCRUB

Glykolihappoa ja salisyylihappoa sisältä 3-in-1 kuorintavoide, joka poistaa kuolleita ihosoluja, tasoittaa ihoa ja antaa kiiltoa. Tuote lupaa myöskin uudistaa ja kirkastaa ihoa ja ehkäistä epäpuhtauksien syntymistä. Tämä merkki on mulle ennestään täysin tuntematon ja, koska tämä on kuorintavoide niin mitä todennäköisimmin tämä mun kohdallani lähtee eteenpäin. Tuotteessa on tuore ja hedelmäinen tuoksu ja koostumuksessa on happojen lisäksi myös rakeita. Vaikka tämä onkin happo pohjainen kuorinta, sanotaan tämän siitä huolimatta olevan iholle hellävarainen.

Ovh. 11,45€ / 75ml.

QUERLAIN MON GUERLAIN

Querlainin tuoksunäyte, joka kertoo olevansa kunnianosoitus nykyajan naisellisuudelle. Tuoksu on raikas sekä itämaisen sensuelli, joten tämä tuoksu sopii sekä arkeen, että myös juhlaan <3 Querlainin Mon Querlainissa tuoksuu laventeli, jasmiini, santelipuu sekä vanilja. Uskon, että tämä tuoksu jää nyt käyttöön, vaikka usein nämä kauneusboxien näytetuoksut jäävät vain pussukoiden pohjalle valitettavasti lojumaan.

Ovh. 76,50€ / 30ml.

Kokonaisuutena helmikuun Glossybox oli oikein onnistunut, se toi hymyn huulille samantien kun sen avasi 🙂 Arvoa tälle boxille kertyi huikeat yli 120€ tuon ylellisen Avant- yövoiteen ansiosta ja pelkästään jo tuo kyseinen voide kattaa viiden boxin myyntihinnan, huikeaa ja älytöntä vai mitä! Mielestäni kaikki tuotteet olivat yllättävän kivoja, tarpeellisia tuttuja tuotteita ja uusia kokeilemisen arvoisia. Pesusieni, puhdistusliinat ja Querlainin tuoksunäyte lähtee ainakin mulla samantien käyttöön!

Mitä mieltä sinä olit helmikuun Glossyboxista? Jos tahdot itsellesi tämän ihanan ja kauniin yllätysboxin täynnä ihania kauneustuotteita, tilaa ihmeessä oma Glossyboxisi tästä!

Mahtavaa viikonloppua! xx

Lue koko postaus tästä