HELMIKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boxi saatu.

Aivan ihanaa ystävänpäivää kaikille <3 Ystävänpäivän kunniaksi kurkataan helmikuun Glossyboxin pariin, joka on tietenkin ystävänpäivän kunniaksi puettu vaaleanpunaiseen erikoispukuun, jolla juhlistetaan rakkautta! Se saapuikin juuri täydellisesti ystävänpäiväksi 🙂 Boxiin on kirjoitettu rakkaus monilla eri kielillä. Teemana on siis tässä kuussa ”Love crosses borders” ja Glossylaiset haluavat levittää rakkautta ympäri maailmaa jakamalla tuotteita, joita he rakastavat. Tämä boxi on rakkauslahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville ja muistutus siitä kuinka uniikki juuri sinä olet!

FIGS & ROUGE WONDER LOVE CHARM GLOW ELIXIR

Boxin ensimmäinen tuote on kuin oikeaa rakkauseliksiiriä iholle sekä ehdottomasti myös tämän boxin kaunein tuote. Pullon ylelliset tipat sisältävät mineraalia, ruusuvettä ja ruusukvartsiyhdistettä, jotka antavat iholle luonnollista hehkua, tasaisemman ihonsävyn ja pehmeämmän ihon sekä kosteuttavat hyaluronihapon ja A,C, -ja E-vitamiinien avulla. Eliksiiri imeytyy iholle välittömästi.

Ovh. 42€ / 30ml

STARSKIN PLUMPING AND HYDRATING BIO-CELLULOSE LIP MASK

Selluloosaa sisältävä huulinaamio lupaa täyteläistää ja kosteuttaa huulia. Kaikki huulinaamiot tulee tarpeen näin talvisin, sillä ne oikeasti

Lue koko postaus tästä