Helpot raakapallot

Monesti kysytään, että millä mä herkuttelen, kun makeanhimo iskee? Kun haluaa elää terveellisesti, ja joutuu syömään fodmapin mukaan, on kaupan valmiiden herkkujen valikoima olematon.
Näin rehellisesti sanottuna, en ymmärrä miksi kaikessa pitää olla kaikkea?
Surkuttelin juuri toissapäivänä, etten ole löytänyt ruokakaupoista itselleni yhtään jäätelöä, jonka pystyisin syömään. Yleensä teenkin jäätelöt kotona itse, mutta kesän the juttu olisi mennä kuumana kesäpäivänä kaupasta nappaamaan tikku- tai tötteröjädet, ja syödä ne ulkona auringossa.

Eipä siinä, tyydyn kyllä kohtalooni. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin yksi isoin merkittävimmistä osa-alueista on fyysinen hyvinvointi, ja ravinto on iso osa sitä. Tuoreet ja puhtaat raaka-aineet sekä itse valmistetut herkut ravinnerikkaista aineksista on se mun juttu. Tässä tuleekin resepti yhteen mun vakioherkkuun, jota on todella helppo modata joka kerralla erimakuiseksi.
Raakapallot (n.20 kpl)
Raakapallot120g (n. 2 dl) manteleita (Fitnessfirst)100g (n. 2 dl) saksanpähkinöitä (Fitnessfirst)300g (n. 4dl) kivettömiä taateleitamausteita oman mielen mukaan, kardemummaa, kanelia, sormisuolaa, inkivääriä ja chiliäPähkinät on ensin blenderissä surruteltu karkeaksi jauheeksi. Tämän jälkeen pieni kourallinen

Lue koko postaus tästä