Helppo DIY – pelkät sakset riittää


Useasti kuulee siitä, että nopeat tuunaukset tai muokkaukset tekee vaatteista halvan näköisiä, että niistä näkee miten ei olla viitsitty nähdä vaivaa tuunata jotakin hienoa. Mutta homma menee niin, että helppojakin, hyvin yksinkertaisia tuunauksia tarvitaan, sillä kaikki eivät ole ammattilaisia ja jostain on aloitettava, jos haluaa alkaa testailla ja muodistamaan omia vanhoja vaatteitaan. Heti ei tarvitse osata ommella upeita luomuksia. Siksi minäkin koitan vinkkailla erittäin helppoihin tuunauksiin ja korjauksiin, että jokainen löytää itselleen sopivan tavan aloittaa tuunausharrastuksen.
Tämä ei vain opeta uutta asiaa, vaan hoitaa myös aivoja, aivojumppaa siis. Pelkkä liikunta ja ravinto kun ei aivoille riitä vaan niitä pitää erikseen jumppauttaa ja käsityöt yleensäkkin on yksi hyvä tapa siinä ja tuunaus ihan paras tapa aloittaa käsityöharrastus.

Koska teen nuorten kanssa töitä ja tätä tuunauksen ilosanomaa heillekkin tuon, niin katselen ja tutustun paljon nuorten ylläpitämiin vlogeihin, joissa on ohjeita yms. erittäin helppoihin tuunauksiin, jotta kynnys alkaa tuunailla omia vaatteita olisi mahdollisimman matala. Käytännössä

Lue koko postaus tästä