Helppo kotitekoinen sorbettijäätelö

Instagramissa kysyin kiinnostusta kotitekoisen ja lisäaineettoman jäätelön reseptiin, jota mieheni tässä eräs päivä kokeili. Ja 100% vastanneista oli siitä kiinnostunut. Alkuun päätin, että julkaisisin reseptin vain Storiesissa, mutta loppujen lopuksi blogissa on niin paljon eri lukijoita kuin Instagramissa, joten kivempi julkaista tämä helppo ja maukas resepti ensin täällä.

Meillä ei siis ole jäätelökonetta ja ollaan aikaisemminkin tehty jäätelöitä ihan vain pakastimessa. Toimii mainiosti. Jäätelökone on mun mielestä loppujen lopuks vähän kuin kananmunankeitin… USELESS! Olen oppinut, että pakastintekoista jädeä kannattaa tehdä maltillinen määrä kerralla, koska jäde kovettuu ja hileytyy ollessaan kauemmin pakkasessa. Muutama tunti riittää yleensä. Linkitän tämän postauksen loppuun aikaisemmin julkaisemani jäätelöreseptit. Siellä on kivoja uusia makuja sekä maidottomia ja vegaanejakin reseptejä.

Tässä vadelmajätskissä ei retostella ainesosien määrällä, sillä kolmella pärjää mainiosti. Sokeri on ajatuksella valittu, sillä perussokeriin nähden kookossokerissa on huomattavasti pienempi GI-arvo ja se ei näinollen tee ikävää sokeripiikkiä elimistöön. Kiitos rakas mieheni, kun olet valistanut minua

Lue koko postaus tästä