Helsingin kesä


Kesä tulee kovaa vautia ja Helsingin kesä on aina hyvin monipuolinen. Joka kesä Helsingissä on iso määrä erilaisia tapahtumia, niin ilmaisia kuin myös maksullisia. Nähtävää ja koettavaa on valtavasti!
Kannattaa aina googlettaa oman kaupungin tapahtumakalenteri ja käydä se läpi. Osa tapahtumista tosin ei koskaan tuonne tapahtumakalenteriin tule, joten eri alueiden ns. ilmoitustauluja kannattaa seurata, esimerkiksi Facessa. Helsingissä tapahtuu aina kaikenlaista, oli sitten kesä tai talvi. Joten varsinkin tänne matkaille tulevat voivat helposti ottaa menovinkit tapahtumakalentereista.
Nuoriakaan ei unohdeta, vaan harrestehausta löytyy kaikenlaista mielenkiintoista tekemistä Pääkaupunkiseudulla.  Tosin aika moni on jo täyttynyt ja haut ovat päättyneet, mutta joitain hakuja on pidennetty, joten jos nuorella ei ole tekemistä, niin nopeasti ottamaan selvää vieläkö ehtii mukaan!

Tänä kesänä Helsinki avaa uusia saarikohteita yleisölle ja myös me olemme aika kärppänä tutkimassa näitä uusia avattuja saaria. Aloitamme tosin ensin niistä, jotka ovat olleet avoimina vuosia mutta emme ole niihin vielä ehtineet. Myös samat tutut paikat kuten Suomenlinna, Vuosaaren

Lue koko postaus tästä