Helsingin ravintolat: Ravintola Jura – täyttä makurakkautta

Kävin herkuttelemassa kutsuttuna Ullanlinnassa Ravintola Jurassa ja voin vain suositella ravintolaa. Sen atmosfääri on Etelä-Eurooppalainen,aikuiseen makuun.
Ullanlinnaan pääsee kätev’sti niin kävellen, autolla kuin ratikallakin. Ratikka vie aivan 50 metrin päähän ravintola Jurasta.

Tästä pääset Juran menuun.
Pääsimme maistelemaan Harri´s Lifestyle-bloggaajan kanssa uutuus menun makuja ja ne veivät kielen mennessään. Ja jos luulette, että Jurassa tarjoillaan vain ja ainoastaan fine diningia niin olette väärässä. Annokset ovat kyllä viimeisteltyjä ja kauniita, mutta niillä lähtee myös suurempikin nälkä.
Viinit ovat aivan omaa luokkaansa ja sointuvat erinomaisesti tarjottavan ruuan kera.
Ehdottomasti mun ravintolasuosikki.

”Ravintola Jura on syntynyt omistajapariskunnan, Juran ja Marin, pitkäaikaisesta haaveesta perustaa heidän itsensä näköinen ravintola. Ruokaa sesongin mukaan, pääsääntöisesti suomalaisista raaka-aineista, hävikkiä minimoiden. Tutustu meihin, tule käymään!” Jura on siis pieni, 30 asiakaspaikkainen skandinaavinen ravintola, jossa selleriä ja nautaa pidetään yhtä varteenotettavina raaka-aineina. Jurassa ollaan jatkuvasti positiivisesti yllättyneitä raaka-aineiden tarjoamista uusista mahdollisuuksista. Listan vaihtuvuus perustuu tarpeeseen kehittää omaa luovuuttamme ja tarjota samalla vieraille aina uusia kulinaristisia elämyksiä. Jurassa tarjoillaan neljän ruokalajin

Lue koko postaus tästä