Hevi reissu ja wuhuu mitkä tähtihaastattelut!
Eilen oli ehkei kaikista ensimmäinen, mutta kuitenkin yksi niistä harvinaisista pysäyttävistä hetkistä, että sitä oikein hieraisee silmiään epäuskoisena, että olenko minä todella täällä ja haastattelemassa tätikamuni Maijun kanssa näitä elokuva-ja musiikkikonkareita Tädit tubettaa kanavalle. Ainahan se lähestyminen lähtee siitä, että kaikki ihmiset ovat vain ihmisiä ja pääsääntöisesti kaikki ihmiset ovat mukavia, mutta taisi silti eilen näin kovassa seurassa hieman dödö pettää. 
Eilen oli Hevi reissu elokuvan kutsuvierastilaisuus ja sitä ennen leffalähettiläiden etkot Tennispalatsin sviitissä. Suomalaiset ovat luontaisesti ujoa kansaa ja on tietynlainen kynnys mennä vetämään aitoja tähtiä hihasta, että hei tuletteko te juttelemaan hieman Hevi reissu leffasta meidän videolle. Onneksi elokuvan ohjaajat Jukka Vidgren ja Juuso Laatio mursivat jään ja tulivat sanomaan kädestä päivää. Siitä oli sitten hyvä aasinsilta kysyä haastatteluun ja samalla kiskaistiin tuo Martti Syrjäkin mukaan, joka näyttelee leffassa hevibändiläisen isää. 
Ehdittiin myös haastatella leffan yhtä pääosanäyttelijää Ville Tiihosta ja elokuvassa poliisia näyttelevää Kai Lehtistä. Voi elämän kevät Ville ja

Lue koko postaus tästä