Himos joulu ja isänpäivä!

*Kaupallinen yhteistyö Himoslomat ja Somessa.com
Himos joulu ja isänpäivä! Olipahan meillä aikamoinen isänpäiväviikonloppu Himoksella joulun etkoja viettäen. Matkasimme täältä Porvoosta n. 2,5 tunnin matkan teinit mukana matkassa. Saapuminen Villa Solar Suite mökkiin sai teinienkin silmät tuikkimaan innostuksesta, kuin taapero aikana konsanaan. Ensimmäisen yön teinit viettivät parvella ihmetellen ja seuraavana yönä siirtyivät alakertaan. Mikä seikkailu ja mitkä tilat!
Meidän käytössä viikonlopun ajan oli 12 henkeä majoittava Villa Solar Suite, jossa oli tilaa hengittää, monen monta makuuhuonetta, sauna ja katetulla terassilla sijaitseva palju. Lisäksi oli tilava suihkutila yläkerrassa, jossa kahdelle suihkut, alakerrassa oma vessa ja suihku. Kaikki kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, astiat ym. ja Wifi kuuluvat varustukseen. 
Vaikka ei vielä ole talvisesonki, niin Himoksellahan on vaikka mitä tekemistä, josta myös teinit tykkää ihan näin marraskuussakin. 


Pääsimme koristelemaan joulukuusen ja aamiaispöytäkin tuli koristeltua jouluisin tunnelmin. Otettiin pieni varaslähtö jouluun, sillä kyllä näin pimeänä aikana elämään tarvitaan jo lisää valoa ja blingiä. 
Palju ja sauna oli ehdottomasti Villa Solar Suiten sydän

Lue koko postaus tästä