Hit & Miss: Toukokuu 2018

Postaus sisältää affiliatelinkkejä.

Toukokuu oli hektinen (ja jopa niin hektinen, että mieluummin olen ajattelematta koko asiaa). Kouluhommat alkaa olemaan pikku hiljaa purkissa paria projektia lukuunottamatta, joten viimein kerkeän palata intohimoni pariin. Kosmetiikan käytössä viime kuussa tärkeää olikin se, että kaikki on mahdollismman helppoa sekä vaivatonta.

Uusia tuttavuuksia sekä vanhempia suosikkeja löytyy listalta tällä kertaa! Uudelleenlöysin myös yhden tuotteen pienen tauon jälkeen, mistä olen erittäin tyytyväinen! Löydät edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta.

—————————————————— HITS: Toukokuu 2018 ——————————————————

Garnier Ambre Solair UV Water SPF30 -aurinkosuojavesi on ihan uusi tuttavuus ja uutuus Garnierilta ylipäätään. Olen useamman kerran tätä käyttänyt ja tykästynyt ihan todella! Tätä kaksifaasista aurinkosuojaa on todella helppo ravistuksen jälkeen suihkutella suoraan iholle ja pienesti levitellä kädellä menemään jos tarve on. Ei tahmaa ja kuvuu suht nopiaan. Aion tehdä tästä vielä suuremman postauksen, joten stay tuned! Tuotetta voi ostaa mm. päivittäistavarakaupoista.

philosophy no reason to hide instant skin-tone perfecting moisturizer eli

Lue koko postaus tästä