Hittipasta – uunifetapasta

Pitihän se toki testata, onko tämä uunifetapasta sellaista herkkua kuin somessa hehkutetaan!!
”Uunissa tiristettyä fetaa, luvattoman paljon oliiviöjyä, chilin poltetta ja uunissa pehmenneitä kirsikkatomaatteja. Aineksista muhii uunissa pastalle kastike kuin itsestään. Se joka tätä pastaa ei maista, jää jostain perustavanlaatuista vaille tässä elämässä” Liemessä-blogin Jenni hehkuttaa.
Ohje on superhelppo ja sopii niin arkeen, kuin juhlaankin. Lasillinen viiniä ja pala patonkia kylkeen ja avot. Se täytyy vielä kokeilla, nyt kokeiltiin ilman ja maistui näinkin taivaalliselta.Uunifetapasta (2-4 hlölle)
250 g hyvää pastaa esim. Rummo

200 g fetajuusto (käytin Pirkka Parhaat)

1 dl oliiviöljyä

1/2 punainen chilipalko

(valkosipulia)

1-2 rasia(a) kirsikkatomaatteja

pippuria

ripaus suolaa

Tarjoiluun:

basilikaa

ValmistusohjeetLorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Laita feta kokonaisena vuokaan. Pilko pieni chili ja laita fetan päälle.Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä. Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia.Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Huom! Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista.Keitä pasta ohjeen mukaan. Jos käytät oksallisia kirsikkatomaatteja, poista

Lue koko postaus tästä