Hiukset hyvin, kaikki hyvin!

*Kaupallinen yhteistyö L’Oreal Paris Botanicals Fresh Care

Lupasin raportoida teille syksyllä, miten on koko kesä sujunut vain yhtä hiusmerkkiä käyttämällä. Sain kaupallisen yhteistyön myötä testiin Botanicals Fresh Care hiussarjasta sarjan tuotteita ja olen näistä neljästä sarjasta kehittänyt omille hiuksille täydellisen kombon. 
Kerrataan ensin hieman tuotteista, joista olen aiemmin kirjoitellut täällä.  Apua miten ihanan kesäisiä tunnelmia linkin takaa löytyy ja vielä kuvausassarina tädin maailman suloisin Bea koiruli. Botanicals Fresh Care sarja on pullollaan erinomaisia ominaisuuksia, joista tärkeimmät: 
Shampoo-ja seerumipullot ovat 100% kierrätettyä PET-muovia ja nykyisin kaikki tuubit ovat 50% kierrätetyistä materiaaleista. 
Koostumukset ovat 98% luonnollista alkuperää (hoitoaineet, naamiot, leave-in tuotteet), ilman silikoneja, parabeeneja tai väriaineita. Olen omassa käytössä huomannut atooppisen ihottuman päänahassa yltyvän parabeeneista,  joten iso peukku parabeenittomuudelle myöskin. 
Vegaanit koostumukset.
Kaikki koostumukset ovat 94% biohajoavia ja tässä syy miksi mökillekin valikoituu Botanicals Fresh Care tuotteet. 
Raaka-aineiden vastuullinen hankinta ja korkea luonnollisuusaste, sarjan tuotteet on tuotettu vihreän kemian prosessien mukaisesti. Pyritään valitsemaan mahdollisimman paljon uudistuvia ja luomuraaka-aineita samalta toimijalta.
Kyseessä on

Lue koko postaus tästä