Hiuskuorinta shampoo ja hiusmaski The Body Shopilta

Mun piti perinteisesti tilata kesäkuukausiksi jokin kauneusboxi, mutta tänä vuonna päätin ihan säästösyistä skipata sen perinteen. Vähäsen harmittaa, sillä mä oon joka kesä nauttinut yllätysboxien availusta, niistä postailusta ja niiden tuotteiden kokeilusta ihan kamalasti. Siksi annoinkin itselleni luvan tilata jotain pientä muuta mieleistä, joka ei ihan niin arvokas ole, mitä ne yllätysboxit ovat. Ja ne mieleiset jutut valitsin tietysti The Body Shopilta.

Hiuskuorinta shampoo on aika uus juttu mulle. Törmäsin siihen ensimmäisen kerran kauneusblogeja lukiessani tuossa olisko kevät-talvella, jos oikein muistan. Päätin heti, että sellaista mä vielä joskus haluan testata. Nyt sitten Body Shopilta löytyikin mun suosikki sarjaltani, Fuji Green Tealta tämä tuote. Hiusmaskit taas on mulle aika tuttuja juttuja, mutta ihan muodon vuoksi halusin tilata sitten itselleni senkin.

Fuji Green Tea kuorintashampoo on sellanen ”luksusta arkeen” tuote, sellaisen fiiliksen mä siitä sain, kun tällä sai kuorittua päänahan samalla hiuksia pestessä. Mä rakastan Fuji Green Tea- sarjaa Body Shopilta ja se on yks mun

Lue koko postaus tästä