HIUSTAIKOJA

Siis nyt voisi kirjaimellisesti ehkä käyttää termiä hiustaikoja. Tuo alempana oleva ennen-kuva ei paljasta sitä karua totuutta miltä se hius oikeasti näytti saatika tuntui. Juuri ennen tuon kuvan ottoa avasin nutturan päälaelta ja harjasin hiukset ekaa kertaa neljään päivään. ( a p u a ). Samalla tyylillä on tässä menty jo hetki. Jostain kumman syystä ei siis ole tullut otettua hirveästi kuvia itsestäni viime aikoina, noiden surkuhupaisten hiusten vuoksi. 
(Pahoittelen näiden kuvien laatua, en tajua miksi ne näyttää näin rakeisilta tänne ladattaessa, kun koneella ovat normaalit. ”Jälkeen” -kuvat ovat muuten otettu vappuna. Kuvista kiitos Hutimeni -blogin Jennille!)

Kävin viimeksi kampaajalla värjäämässä+leikkaamassa hiukset tammikuun loppupuolella. Laitettiin latvoihin violettia ja värjättiin juurikasvu piiloon. Se oli oikeasti tosi kiva! Se vaan piti värinsä noin kuukauden verran. Viime keväänä sain päähänpiston värjätä latvat vaaleaksi ja vaikka tein senkin kampaajalla niin ilmeisesti liian tiheästä käsittely tahdista johtuen tapahtui niin, että latva kuoli. Vaikka hius vaikutti alkuun ihan

Lue koko postaus tästä