Hiustenhoitoa ja hypetystä

Olaplex on hiustenhoitosarja, jonka mainostetaan vahvistavan hiusten rikkisiltoja ja tekevän näin hiuksista vahvemmat. Tämä siis pähkinänkuoressa.

Kallishan sarja on, ja ensin pitäisi hoidattaa hiuksensa niillä alkuvaiheen tuotteilla, jotka ovat vain ammattilaiskäytössä. Näitä tuotteita voi kampaaja käyttää ymmärtääkseni värjäyksen tai vaalennusaineen mukana, tai sitten erikseen. Kotihoitotuotteet ovat sitten vähittäismyynnissä ja käytettävissä ylläpitohoitoina.

Päädyin kuitenkin ostamaan kotihoitotuotteita, vaikka sitä ensimmäistä, kampaajalla tapahtuvaa käsitttelyä ei ollut nyt tehtykään. Tosin viimeksi, kun se vuosia sitten tehtiin, en pitänyt titä mitenkään maatamullistavana.


Hankin tämän shampoon ja hoitoaineen jostakin alennusmyynnistä, olisiko ollut Yliopiston apteekista. Ihan vaan sivuhuomautuksena, ne ovat aika sairaan kalliita normaalisti, mutta nyt on Sokoksen verkkokaupassa hiustenhoitoviikko, jolloin nämäkin ovat -40% eli alta parikymppiä per puteli. Normaalihinta on kyllä todellakin minun kipurajani yläpuolella.

Olaplexiä on maailmanlaajuisesti niin kovin kehuttu, jotta pitihän näitäkin kokeilla. Shampoo vaahtoaa erinomaisesti, ja siitä saa suorastaan luksuskokemuksen sen takia. En kyllä pitänyt siitä, että se tekee hiukset niin narskuvan puhtaiksi, ehkä sitä pitäisi näin

Lue koko postaus tästä