Hohtavan valkoista

Hohtavan valkoista
Kaunis, hohtavan valkoinen väri on aina tyylikäs ja sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Ompelin paidan satiinista ja juuri kiiltävänä tuo valkoinen väri tulee kauniisti esille. Tämä kangaspala jäi, kun ompelin valkoisen villakangastakin ja tein siihen vuoren tästä satiinista.

Tytär ei halunnut paidasta kovin pitkää ja hänen ajatuksensa tästä paidasta, on solmia se edestä solmulle. Paidan kanssa voi käyttää rennosti farkkuja tai nahkahousuja. Hameen kaveriksi paita istuu myös hienosti. Eipä taida olla alaosaa, minkä kanssa valkoinen ei toimisi. Tällä on siis varmasti käyttöä ja aion myös itse tätä lainata.


Kaavat kehittelin vanhasta, kirpparilta ostetusta paidasta, joka oli kooltaa aika iso. Siitä oli pakko ottaa joka puolelta mittaa pois, jotta sain siitä istuvan. Kaulusta hieman pelkäsin, että kuinka sen saan istumaan, mutta se onnistuikin yllättävän helpolla väännöllä. Pidän paidan pudotetusta hihanlinjasta, joten hihatkin solahti paikoilleen kertaheitolla. Tuo hihanmalli tuo myös rentoutta tähän paitaan, joten vaikka se onkin juhlavan kiiltävä, niin vastaavasti malli ei ole niin jäykkä.
En

Lue koko postaus tästä