Hoitotädin asut


Pitkästä aikaa vähän asukuvia.Minulta on pariin otteeseen kyselty, että millaisissa vaatteissa viihdyn töissä ja näin kesäkuun alun kunniaksi ajattelin napata tämän viikon maanantain ja tiistain työasuista kuvat.Töissä tykkään siitä, että vaatteissa on joustavuutta ja voin huoletta touhuta kaikkea lasten kanssa.Neuletakit ovat ihania lisiä asuihin, koska välillä aamusella on vielä melko viileää.Olen saanut ylimmän kuvan neuletakin siskoltani ja lappunen kertoo, että neuletakki on Zizzistä.

Tunikamekkoja minulla on useampia.Tämä tunikamekko on alelöytö KappAhlista, maksoi muistaakseni alle 10€.Pitsireunaiset legginsit olen ostanut Tokmannilta. alesta totta kai ja maksoivat 5€.Mieheltä sain pari vuotta sitten lahjaksi Niken lenkkarit, jotka ovat ihan hurjan hyvät jaloissa ja värikin on kivan pirtsakka.

Tästä asusta tykkäsin erityisesti.Pitkä hame Vila:sta 7€ ja t-paita KappAhl:sta 5€ ja lenkkarit Tokmannilta 11€.Tämä asu muuntuu myös vähän tyylikkäämmäksi, kun siihen lisää jakun tai vaihtaa jalkoihin sandaalit tai ballerinat.
Tällaiset asut tällä hoitotädillä oli nyt alkuviikosta.Millaisissa asuissa sinä viihdyt töissä tai vapaalla?
Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3

Lue koko postaus tästä