HOME by Jutta-valmennus

 ”Kaupallinen yhteistyö FitFarmin kanssa” 

Olen sohvaperuna, tunnustan. Nuoresta asti olen ollut enemmän lukutoukka ja elokuvia rakastava henkilö, kuin sporttityyppi. Suklaa ja vaalea leipä on maistunut ja eihän siinä  juuri ollutkaan mitään, silloin kun olin vielä nuori. 
Toki lapsena tuli harrastettua hyötyliikuntaa suorastaan huomaamatta, polkupyöräily ja mökillä soutaminen, koska ei muuta tekemistä mökillä kauheasti ollut, paitsi ne kirjat. Silti lapsuuden jäädessä taakse, en ole koskaan ollut kovinkaan urheilullinen. Mukavuudenhalu, sohva ja suklaa tuntuu aina houkuttelevammalta vaihtoehdolta, kuin lähteä johonkin ryhmäliikuntaan ”nolaamaan” itseäni. Sitä paitsi juuri se lähteminenkin vähän ahdistaa.
Tuntuu, että lapsuudesta on jääneet jonkinlaiset traumat, jotka aiheuttaneet ryhmäliikunnan pelon. Olin kömpelö lapsi, joka marjastamassakin tuuletti, jos ei kaatunut kertaakaan. Liian paljon olen myös tarkkaillut itseäni ulkopuolelta, miltä näytän muiden silmissä, mokaanko, nolaanko itseni, meneekö tanssiaskeleet väärin, juoksenko hassusti, osunko pesäpalloon tai valitaanko koulun pesäpallojoukkueeseen viimeisenä. 
Ryhmäliikunta on kauhistus ja hurmokselliset naisten juoksutapahtumat vielä isompi kauhistus. Pidän omasta ajasta ja rauhasta ja jos hikoilen, haluan

Lue koko postaus tästä