Hortensioita & harmaita helmoja


Vaikka lokakuu kolkutteleekin jo aivan oven takana, syyshortensiat jaksavat yhä iloisesti kukkia. Ainakin nämä Tampere-talon edessä olevat hortensiat eivät vielä näytä olevan moksiskaan syksystä.

Kaikille tamperelaisille vinkkinä, että Tampere-talo on arki-iltapäivisin varma valinta, jos kaipaat keskustassa rauhallista paikkaa kuvien ottamiseen. Itse ainakin ahdistun helposti siitä, jos ympärillä on paljon ihmisiä kuvia otettaessa, mutta näiden hortensiapensaiden eteen asettautuminen tuntui mukavalta.

Ohi viiletti korkeintaan työmatkalaisia sekä vanhempia lastenvaunuineen, ja mies räpsi toistasataa kuvaa, kunnes työpäivän jäljiltä nuutunut bloggaaja lopulta kyllästyi poseeraamaan ja halusi jo itsekin päästä kameran taakse hortensioita kuvaamaan.

Mitä tulee vaatteisiin, en ole koskaan pitänyt itseäni hyvänä yhdistelijänä, mutta blogin myötä olen huomannut, kuinka paljon käytän samoja elementtejä eri asuissa. Harmaa Vero Modan mekko on suosikki keväältä, nahkarotsikin on vilahtanut blogissa jo aiemmin ja laukku… No, siitä en näköjään pääse kirveelläkään eroon.

Onneksi huiveilla saa jopa saman asun aivan uuden näköiseksi; huivia vaihtamalla ilme muuttuu kokonaan. Olenkin aikamoinen huivihamsteri ja eteisen peilikaapista huiveille varatut

Lue koko postaus tästä