Hot in the city, suolaa lisää

Huh…notta kuumaa olisi! Täällä ilmastointi paahtaa täysillä, loma pukkaa päälle kun miehelläkin alkoi oma lomansa. Lepoviikkokin alkoi treeneistä, joten saa levätä.

Pientä hommaa toki on:

Tänään puretaan olkkarin lattia loppuunAiniin, olohuoneen tyhjennys siis ensin!Huomenna hakemaan uutta ja se pitäisi saada paikalleenKoira- aidan korotus, kattaa 1500neliön alueenKasvimaan perkaus ja kasteluMarjojen poimintaMustikoillePunasista marjoista mehuaRuohopirulainen pitää niittää, ei punkeilleLenkkiäKoiruudet 
Ja ja ja …:D Eli loma on sitten syksyllä joskus. 
Tämä on varmaan niin monelle niin tuttu juttu, mutta ehken samalla muistutan itseäni tällä postauksella: suolan tärkeys kera nesteytyksen. 

Kun tuo suositus on 5g/pvä ja riittää ihmisille, jotka eivät ole kovin aktiivisia, niin sitten siitä kun miettii näitä kelejä että juomista että hikoilua! Huuhtelee ja hikoilee näitä mineraaleja pois ja natriumin puute onkin huono kaveri jo. 

Suolan tärkeys:

Nykyään suositaan vähäsuolaista ruokavaliota, ja toki, joskus on terveydentilan takia jo pakko näin tehdäkin! Mutta nyt, kun ulkona paahtaa aurinko ja toivottavasti sitä nestettä saa tarpeeksi niin yksi asia unohtuu monesti: suola. Tai

Lue koko postaus tästä