HUHTIKUUN ALOITUS JA MATKAFIILISTELYÄ

Huhtikuu pyörähti käyntiin muutama päivä sitten, eli kevät alkaa ihan oikeasti olla nyt täällä. On kyllä ollut niin ihana huomata, miten valon määrän lisääntyminen on vaikuttanut positiivisesti omaan jaksamiseen, ja jopa iltavuorojen jälkeen ulkona on vielä viimeisimmät valonrippeet jäljellä. Myös katujen sulaminen ja tennarikauden korkkaaminen ovat selviä kevään merkkejä – vielä kun saisin tehtyä pyörään tarvittavan keväthuollon, niin voisin taas alkaa liikkua silläkin. 

Ensi viikolla meitä kutsuukin jo miniloma Italian Bergamoon – ihan hullua miten nyt ollaan jo tässä pisteessä, että reissuun on enää viikko aikaa! Talven jälkeen pieni loma tuntuu kyllä ihanalta, ja varsinkin kun pääsee hieman pidemmälle tällä kertaa. Toki Italiassa viettäisi helposti sen viikonkin, mutta koska otin lomani palkattomina vapaapäivinä, en kehdannut venyttää sitä kovin pitkäksi.

Sääennustetta tutkaillessani se tietysti lupaili kohteeseen hieman epävakaisempaa säätä juuri tuolle ajankohdalle, mutta toivon että aurinko näyttäytyisi kunnolla edes joinakin päivinä. Mutta vaikka sää olisi mikä on, niin kyllä reissuista osaa aina nauttia,