HUHTIKUUN BETTE BOX

Tällä hetkellä olen ihan tyytyväinen, että päätin jatkaa Bette Boxin tilaamista niin kauan, että minulla on Bettepisteet siinä mallissa, että saan tilattua yhden ilmaisboxin. Tämän kuun Bette Box oli nimittäin parempi kuin odotin. Kaikki boxin tuotteet olivat sellaisia, että ne pääsevät käyttöön.

Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups-hiuslaput – Mielenkiintoisin tuote oli Ikoon hiuslaput. En ole koskaan aikaisemmin kuullut hiuslapuista, joten on todella hauska päästä testaamaan näin erilaista tuotetta. Hiuslaput raikastavat hiukset sekä hiuspohjan minttu- ja teepensasuutteen avulla.

N.A.E suihkugeeli – Boksiin oltiin laitettu N.A.E:lta joko deodorantti tai suihkugeeli ja onneksi minun boksista löytyi Idratazione suihkugeeli. Suihkugeeli oli tuoksultaan oikein miellyttävä, koostumus oli ehkä hieman liian juokseva omaan makuuni.

Lumene Essential Volume Mascara – Juuri kreivin aikaan boksissa tuli ripsari! Minun tämän hetkinen ripsari alkaa vetelemään viimeisiään ja juuri alkuviikosta mietin, että minun pitää hankkia uusi ripsari ennen Köpiksen reissua. Nyt ei tarvitse, mutta toivotaan vielä, että tämä Lumenen ripsiväri olisi hyvä :).

Figs&Rouge Hydra-Pore Velvet

Lue koko postaus tästä