HUHTIKUUN BETTE BOX

Yhteistyössä Bette Boxin kanssa, boxi saatu.

Mahtavaa Bette – päivää!

Edellisestä Bettestä on kulunut jo jälleen kuukausi aikaa ja onkin aika kurkistaa huhtikuun, eli uusimman Betten sisältöön mitä pikimiten! Huhtikuun aurinko lämmittää ihanasti ja on vihdoin aika jättää talvi taakse sekä herättää iho ja hiukset uuteen eloon kohti kevättä. Tästä meille kertoo mikäs muukaan kuin uusin Bette Box – tietysti täynnä mitä ihanimpia tuotteita!

Huhtikuun boxin teemana oli Fresh it Up ja boxista löytyi tuotteita pikaiseen freesaukseen. Tämän kertainen Bette oli toteutettu yhdessä somevaikuttaja Uinon kanssa ja hän oli valinnut tähän boxiin tuotteita mitä betteläiset itse eivät ostaisi kokeilematta. Eiköhän siis kurkisteta boxin uumeniin samantien!

Bette Box on kerran kuussa ilmestyvä kauneusboxi, joka pitää sisällään 4-6 kauneustuotetta, joista osa on matkakokoisia ja osa täysikokoisia tuotteita. Bette on täynnä yllätyksellisiä tuotteita, uutuuksia ja tuttuja suosikkeja! Avaa ovi ja sydämesi yllätyksille ja liity sinäkin Betteläisten joukkoon – sinä olet Bette Boxin arvoinen <3


today is the beginnig

Lue koko postaus tästä