Huhtikuun Karkkilan reissu


Ihana viikonloppu taas takana ja pari päivää töitä edessä.On niin ihanaa, että moni teistä aina odottaa näitä Karkkila postauksia.Tiedätte jo, että aina käydään vähän kirpparilla ja tehdään jotain hyvää ruokaa, niin tapahtui myös nyt!Perjantaina tehtiin hodareita, oikein perinteisillä mausteilla.Lauantaina grillattiin ja käytiin Karkkilan kirppareilla.Kurkataan mitä me syötiin lauantaina!
Salaatti yksistään oli niin hyvää.Salaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, paprikaa, punasipulia, fetaa, valkosipulikrutonkeja ja kurpitsansiemeniä.

Mia teki heidän perheelle täytettyjä herkkusieniä käärittynä pekoniin.Minä päätin tehdä omanlaisia täytettyjä herkkusieniä, joiden sisälle laitoin yrtti-valkosipulijuustoa ja päälle kiepautin ohutta naudan leikettä.
  Koska leikkeet ovat lähes rasvattomia, laitoin ne tuollaisiin foliokuppeihin.

Parsaa piti myös laittaa, koska se on niin hyvää.Nippu parsaa oli Lidl:ssä alle kolmella eurolla, otettiin kaksi nippua 🙂

Tässä Mian perheen ruoat.Herkkusienet pekonissa, chili- ja pekonimakkaroita ja jotain possupihvejä…en muistanut katsoa mitä olivat.

Ruoan kanssa oli vielä keitettyjä uusia perunoita.Me syötiin broilerin hunajamarinoituja filepihvejä.

Mia leipoi vielä illalla meille kakun, jonka yhden kerroksen välissä oli suklaamousse ja toisessa vaniljamousse.Ihanan pehmoiset maut, eikä yhtään

Lue koko postaus tästä