Huhtikuun kosmetiikkasuosikit 2018

On aika taasen nostaa esille kuukauden suosikit ja ihan ensimmäisenä esittelyssä on Viktor&Rolf uutuustuoksu Bonbon Spring Summer. Viktor&Rolfin tuoksuista olen kirjoittanut täällä blogissa paljon, sillä kyseiset tuoksut ja etenkin Viktor&Rolf Bonbon tuoksut ovat vieneet täysin sydämeni. 
Bonbon Spring Summer tuoksu on minulle, kuin Escadan kesätuoksun ja alkuperäisen Bonbon tuoksun liitto. Blogia pidempään seuranneet tietävät kenties, että Escadan kesätuoksut ovat olleet rakkaita tuoksusuosikkeja ja liittyyhän niihin esikoisen syntymään liitännäiset tuoksu-ja tunnemuistot. 
Kun alkuperäinen Bonbon yhdistetään vastaavanlaiseen hedelmäiseen raikkauteen, syntyy tuoksu Bonbon Spring Summer ja hyppysissä on mitä ihastuttavin kesätuoksu. 
Ensituoksussa on vadelmaa ja vaaleanpunaista greippiä
Sydäntuoksussa on, appelsiininkukkaa, jasmiinia ja tomusokeria
Lopputuoksussa on, kinuskia, myskiä, puisia nuotteja, mm. setripuuta. Lopputuoksu nuotit tuovat ilmoille mukavasti alkuperäisen Bonbon tuoksun tuttuutta. Tämä tuoksu on pirskahtelevan ihana, kuin kevään ensimmäinen aurinkoinen päivä ja tämä tuoksu saa aina iloiselle mielelle ja tuo piristystä päivään. 
Ylipäänsä Viktor&Rolfin tuoksuja kannattaa kurkkia täältä, sillä ovat nyt juuri -20% alessa Kicksillä. 
Sitten Cliniquen poskipuna, joka oli hallussani

Lue koko postaus tästä