HUHTIKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Huhtikuussa loppui aika iso määrä taas tuotteita ja olisi aika käydä nämä putelot nyt läpi. Kurkkaapa löytyykö joukosta sinulle tuttuja tuotteita :).

Korresin inkivääri-lime suihkugeeli – Tämä suihkugeeli oli todi kiva suihkugeeli koostumuksensa ansiosta, mutta tuoksusta en tykännyt.

The Body Shopin Berry Bon Bon suihkugeeli – Aivan kamala suihkugeeli tuoksultaan! Tuoksu palautti mieleeni lapsuudesta jonkun kamalan lääkejuoman.

Himalaya Herbalsin kasvojenpuhdistusgeeli – Tykkäsin tästä puhdistusgeelistä todella paljon. Se sopi hyvin iholleni ja kasvot sai helposti puhtaaksi. Olisin voinut tätä huolia isommankin putelin.

Dermosilin puolukkashampoo, -hoitoaine ja -suihkugeeli – Köpikseen otin mukaan nämä Dermosilin shampoon ja hoitoaineen, koska olivat niin näppärän kokoisia. En oikein tiennyt, mitä odottaa niiltä, mutta sain yllättyä kuinka hyviä shampoo ja hoitoaine olivatkaan. Voisin hankkia niitä uudemman kerran. Puolukkasuihkugeeli ei ihan yltänyt shampoon ja hoitoaineen tasolle, koska suihkugeelin tuoksu oli liian voimakkaan keinotekoinen, minkä takia tuote ei minua säväyttänyt.

Nivea Dry Fresh deodorantti – Nivean dödöt ovat yleensä aina ihan perushyviä ja tykkäsin

Lue koko postaus tästä