Hunaja

Lusikallinen hunajaa päivässä.
Hunaja
Näin on minulle opetettu pienestä lapsesta lähtien, lusikallinen hunajaa päivässä pitää terveenä. Ja näin on eletty jo pitkän aikaa, ja koko perhe saa suun makeaksi pienestä hunaja lusikallisesta joka aamu.
Nimenomaan makeaksi, hunajahan on makeutusaine. Meidän kotona ei ole valkoista sokeria käytetty enää kuukausiin, ja leivonnaisissa makeuttajana toimii hunaja. Hunaja on valkoista sokeria makeampi, mutta kalorimäärältään pienempi. 
Miksi hunaja?
Se on täysin luonnontuote, siihen ei ole lisätty mitään, eikä mitään ole otettu pois.Hunajan sisältämä glukoosioksidiaasi-entsyymi lieventää tulehduksia.Hunaja sisältää antioksidantteja, joka tuhoaa mikrobeja.Hunajan sisältämät prebiootit tasapainottaa suolistomikrobistoa.Hunaja on myös antibakteerinen aine, jota voi käyttää haavojen hoitoon.
Arctic Warriors Hunaja
Me saatiin testiin kaksi pikku purkkia hunajaa Arctic Warriorsilta.
Ensimmäinen näistä on Puolustaja väinönputkihunaja. Väinönputki on antibakteerinen voimayrtti, joka vahvistaa vastustuskykyä. Pienen lusikallisen jälkeen suuhun jäi viileä ja freesi olo, tätä pieni lusikallinen joka aamu, luulisi flunssapöpöjen pysyvän kaukana.
Toinen näistä olikin omaan mieleen ja makuun hieman erikoisempi, ruusunjuuri-nokkoshunaja.Pienestä lusikallisesta luvataan lisäpuhtia päivään, vatsaystävällistä energiaa. Tämän maku

Lue koko postaus tästä