HUONON ÄIDIN TUNNUSTUKSET

Miksi sinä olet huono äiti? Nyt on aika kaivaa kaikki syyllisyyden tunteet kaapista, joten rohkenen aloittaa ja luetella top 5 listan omalta kohdalta.

1. Vihaan leikkimistä
Siis sitä, jossa istutaan lattialla ja liikutellaan barbeja ja autoja. En vaan osaa eläytyä täysillä mielikuvituksen maailmaan ja hypätä siihen juoneen mukaan. Kaikista kurjinta tässä on se, että 4-vuotias rakastaa näitä leikkejä. Hän ei muuta tekisikään, kuin leikkisi kauppaa tai kerhoa koko päivän. Huomaan kuitenkin päivä päivältä enemmän kuinka huono leikkikaveri olen, sillä kyllästyn nopeasti ja heti kun kuulen piippauksen puhelimesta selaan siihen tulleen viestin.
Puolustukseni voin sanoa, että rakastan lasten seuraa ja yhdessä oloa. Voisin retkeillä, ulkoilla, askarrella, piirrellä, lukea, kuunnella musiikkia tai kokea eri elämyksiä mielin määrin. Mutta, kotona mielikuvitusleikit ei ole vaan se mun juttu.

2. Me syödään vähintään kerran viikossa pikaruokaa
Vähintään kerran viikossa meillä on mäkkipäivä. Miten helppoa ja nopeaa! Musta tuntuu, että päivässä ei yleensä kerkee muuta tehdä kuin miettiä seuraavaa ruokaa. Me

Lue koko postaus tästä