Huxley Secrets of Sahara Grab Water

Minulla on pintakuiva, mutta kuitenkin aika helposti öljyisen kiltelevä iho, joten tasapainoilu sen kanssa on suoranaista taidetta ja olenkin tästä syystä erilaisten kasvoseerumien suurkuluttaja. Toisteiseksi on parhaiten pelittänyt tämä Vichyn seerumi, mutta nyt löytyi toinenkin, joka on tarpeeksi koostumukseltaan kevyt meikinkin alle.


Tein taas Yliopiston apteekkiin tilausta, kun siellä oli yömyynti, jolloin alennukset ovat jo tuntuvia. Korealaisesta kosmetiikasta en ole oikeinn koskaan innostunut, mutta silti klikkasin ostoskoriini tämän Huxley Secrets of Sahara Grab Water – hoitonesteen, joka siis ei ole varsinainen seerumi, vaikka omassa naamassani nyt sitä virkaa toimittaakin.


Nyt on pullollisesta enää vain noin kolmasosa jäljellä, ja voin sanoa, että pidän siitä. Se myös jättää iholle hieman tahmean pinnan, joten olen loppupeleissä tehnyt meikin suoraan sen päälle.

Itse tuote on kirkasta, hiukan geelimäistä nestettä, joka sisältää Yliopiston apteekin tuotesivun mukaan mm. kaktusviikunan siemenöljyä, hyaluronihappoa ja keramideja sekä ihoa raikastavaa, antioksidanttisen marjasekoituksen (acaimarja-, kvinoa-, japaninaprikoosi- ja camu camu -uute) ja greipinsiemenuutetta. Lisäksi seerumissa on