Hyggeasu vai kukkamekko?

*KappAhl asu saatu, Pomar kengät saatu vuosi sitten ja essie ja Phycisians Formula luomivärit saatuja
Olin eilen aivan huikean hienosti järjestetyssä KappAhlin aamutilaisuudessa. Koko tilaisuus huokui syystunnelmaa, talven lämpöä, kotoilua eli aitoa hyggeilyä parhaimmillaan. Oletteko muuten kuulleet miten tanskalaiset lausuu Hygge, se kuulostaa todella hauskalta korviin. 
KappAhlilta on ilmestynyt uusi vakiovalikoimaan jäävä the kay/day collection, joka sisältää herkullisen sävyisiä pitsitoppeja, löytyy myös pitkillä hihoilla, mukavia trikoohousuja, lämpöisiä neulehousuja koleisiin päiviin, pörröisiä kietaisuneuleita ja tämän  yllä olevan kuvan harmaa ja ihanan pitkä ja lämmin villatakki. Kuin myös kuvan pehmeääkin pehmoisemmat oloiluhousut ja ruskan värinen toppi. 
Vaikka harmaa villatakki ei nyt ihan parhaimmailla mahdollisella tavalla sovi omaan silmään ruskean kanssa, niin syksyn fiiliksiin oli ihana valita ruskea asu ja villatakkia tulen käyttämään monen asun kanssa erikseen myöskin. 
Mallisto on aivan superihana ja kotoisa ja sävymaailmasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Ettekö usko, mitä meidän raadollisen rehellinen 13-vuotias taas laukaisi: ”äiti näytät paljon paremmalta noissa (KappAhlin vaatteissa), kuin

Lue koko postaus tästä