Hyvän mielen luomupuoti – Puotimaalla

Puotimaalla on iloisen Liisa Mattilan pitämä, kotoinen pieni luomukeidas Korialla Kouvolan kupeessa. Kymenlaaksossa sijaitseva luomutila tuottaa erilaisten viljatuotteiden ohella niin mustaherukkaa kuin mansikkaakin ja tilalta löytyy myös pieni puoti.

Nimi sille on valittu osuvasti, sillä Puotimaalla on juuri sitä miltä kuulostaakin. Ihanasti polveilevan hiekkatien takaa löytyy maatila ja puoti, johon kävin tutustumassa viime kesän lopulla Kouvolan seudulle suuntautuneen lomamatkan yhteydessä.

Hyvän mielen luomupuoti – Puotimaalla

Päivä oli pilvinen ja sateinen. Ei ehkä paras mahdollinen ajankohta ottaa tunnelmallisia maalaiskuvia, mutta Suomen kesä on vaihteleva ja tällä kertaa sattui tällainen keli. Emmepä ainakaan paahtuneet autoon ja raikkaan suihkunkin sai matkalla niin halutessaan.

Päätöksemme poiketa tilalla syntyi aika nopeasti ja soittaessani tilalle sain lämpimän vastaanoton. Ovet ovatkin auki hyvin joustavilla aukioloajoilla — sen kyllä huomasi, sillä tällainen satunnainen matkailijakin pääsi tutustumaan puotiin, vaikka varoitusaika oli lyhyt. Vastaanotto oli sydämellinen ja juttelutuokio kesti hyvän tovin. Ja mikäs siinä

Lue koko postaus tästä