Hyvät ihmiset!

Katseltiin eilen miehen ja tyttären kanssa Netflixiltä elokuva ”Outlaw King”, joka kertoo 1300-luvun Skotlannin kuninkaasta ja mitä hän joutuu tekemään saadakseen takaisin kruununsa brittien vallalta. Sotakohtaus oli järkyttävä ja siinä väkisinkin tuli mietittyä ihmisen julmuutta, vallanhimoa, hyvän ja pahan ikuista taistelua. On niitä, jotka hyökkää ja niitä jotka joutuvat puolustamaan itseään. 
Mitenkään enempää hyvän ja pahan tasapainoon tai niiden olemassaoloon syventymättä, koen kuitenkin itse, että vaikka maailmassa on loputtomasti lohdutonta pahuutta, hyvä voittaa aina. 
Uskon siihen vankkumatta, että maailmassa hyviä ihmisiä on enemmän, kuin pahoja ja oli taistelu mikä hyvänsä tai vähäpätöinen, uskon hyvyyden voiman voittavan pahuuden voiman kiistatta, sillä hyvyys kumpuaa vahvuudesta ja pahuus heikkoudesta. Vahvuuden voima on vankkumaton ja hyvyyden rikkinäinen ja täynnä säröjä.
Nyt sain itse taas tällä viikolla kokea erään ihmisen uskomattoman hyvyyden ja pakko tämä tarina kertoakseni, on heti alkuun todeta, ei edes se hyödyke vaan se teko, juuri se teko jää sydämeen ikuisena muistona. Itse hyödyke voi