I Love Me 2019 + lippuarvonta Instagramin puolella!

I Love Me 2019 messut lähestyvät kovaa vauhtia ja tänä vuonna näitä kauneuteen ja hyvinvointiin painottuvia messuja vietetään Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.10. Itse suuntaan paikan päälle lauantaina yhdessä Kultainen Kynsilakka -blogin Nannan kanssa, enkä malttaisi odottaa että pääsen messuille taas pitkästä aikaa! Mullahan on tässä ollut nyt parin vuoden tauko, kun erilaisten sattumusten (mm. viime vuoden keuhkokuumeen) takia en ole paikalle päässyt. Nyt on kuitenkin taas aika lähteä messuilemaan ja nauttimaan siitä kaikesta kauneushömpästä, josta niin kovin pidän.

Mulla on tällä hetkellä vielä huomisiltaan asti Instagramin puolella käynnissä kahden messulipun arvonta. Jos olet siis lippua vailla ja messut kiinnostavat, käy osallistumassa tililläni @lipsticklovelinda lippujen arvontaan!
Mitä lähden messuilta sitten erityisesti katsomaan? Mulla ei tällä hetkellä ole varsinaisesti tarvetta millekään uudelle, paitsi ehkä pari beautyblenderiä haluaisin ehdottomasti messuilta napata mukaan, mutta veikkaisin, ettei sieltä pelkästään parin meikkisienen kanssa tule kotiin lähdettyä. Näytteilleasettajia on tänäkin vuonna totta kai ihan valtava määrä ja tässä aakkosjärjestyksessä listattuna

Lue koko postaus tästä