I love me muotinäytös

* messuliput saatu

I love me messuilla pääsimme myös upeaan muotinäytökseen.Tykkäsin tämän vuoden näytöksestä todella paljon, koska esitellyt vaatteet olivat sellaisia, joita todella voisin käyttää.

” I love me:n upeiden muotinäytösten takaa löytyy vuoden 2019 messuilla Suomen tunnetuimpiin muotitoimittajiin ja stylisteihin kuuluva Liisa Kokko. Hän on tehnyt muotijuttuja laidasta laitaan ja stailannut lukuisia muotinäytöksiä.Alalla pitkään toiminut Kokko rakastaa kuoseja ja värejä. Näytöksen visuaalisena teemana ovat kukat, jotka näkyvät monin tavoin sekä kuoseissa että lavasteissa. Luvassa on erittäin visuaalinen, runsas ja herkullinen muotinäytös, jossa riittää väriä ja iloa.”I love me -messujen muotinäytöksissä trendit ja valikoima tuodaan ihmisten eteen viihdyttävällä ja inspiroivalla tavalla. Muotinäytös on runsauden sarvi, josta voi poimia ideoita. Toiveeni on, että jokainen katsoja saisi näytöksestä jonkun idean omaan pukeutumiseensa, jonka haluaa toteuttaa”, visioi Kokko.”
-Teksti kopioitu I love me messujen sivuilta –

Huikean upea näytös, hyvää musiikkia, upeita malleja ja vaatteita.Tämä oli yksi messujen huippuhetki minun messuporukalle.Ensi vuonna taas uudestaan <3
Ihanaa keskiviikkoa juuri sinulle!

Lue koko postaus tästä