Iän tuomaa glamouria?

Joillekin sopii… joillekin ei. (Harmaantuvat hiukset)

Elämää helpottava vinkki😊

Olen värjännyt hiuksia yli 25 vuotta, ensimmäiset harmaat ilmestyivät noin 42 vuotiaana. Nuorempana hiusteni väri oli tummanruskea, mutta vanhetessa ne ovat muuttuneet vaaleimmiksi ja harmaita on tullut paljon. Alkava harmaa tyvikasvu on vähemmän kaunista. Se antaa todella epäsiistin ja hoitamattoman vaikutelman, joten olen värjännyt hiuksiani noin kerran kuukaudessa. Vanhemmiten olen yrittänyt päästä irti, tästä harmittavasta värjäysrumpasta, mutta huonolla menestyksellä. Sitten sain vinkkiä hiusten tyvivärispraysta (täysin mennyt ohi) se kuulemma häivyttää harmaat hiukset ja tyvikasvun muutamassa sekunnissa ja väri lähtee helposti pois, yhdellä pesukerralla. Kerrassaan nerokas keksintö.

Tyvivärispray meni heti google-hakuun, löysin  kolme tuttua tuotemerkkiä.

L’Oréal Parisin,  Schwarzkopf Root Retoucher ja Biozell tyvisprayt. Ja eikun kauppaan, mukaani tarttui ensin tuo Biozel…  seuraavalla kerralla vaihdan tuotemerkkiä ja katson miten nuo kaksi muuta toimivat hiuksissani.

Helppoa… nyt tyvikasvu saa rehottaa rauhassa, kun lähden ulos tai kauppoja kiertelemään, niin suihkautan tyviväriä hiusten juuriin, ohjeen mukaan. Helpotti kyllä kummasti elämää ja

Lue koko postaus tästä