IBA 2018: asu ja fiilikset

Huhuu! Nyt on sekin viikonloppu ohitse. En jotenkin osannut odottaa edes tämän vuoden Inpiration Blog Awardseja, ja yhtäkkiä se jo olikin. Lähdettiin tyttöporukalla Helsinkiin, ja saatiin yöpyä ihanassa Sokos Hotel Presidentissä (*yöpyminen saatu). Huoneessa mua, Jennaa, Miinaa ja Jennyä odotti kuohuva ja niin herkulliset hedelmälautaset! Mikäs siinä aamutakissa skumppaa juoden ja valmistautuen. Oli kyllä todellista luksusta! Voin antaa kyllä vahvan suosituksen tälle hotellille, sillä kaikki oli niin onnistunutta meidän yöpymisessä. Ihanaa hotellin aamupalaa unohtamatta!

Suunnattiin viiden aikoihin Kattilahallille, ja tietenkään asukuvauksia unohtamatta. Kokoonnuttiin porukalla kuvailemaan Kattilahallin ympäristöön jonka jälkeen suunta olikin etkoille. Mun asuna toimi Bik Bokin ihana kesämekko, jonka stailasin juhlavammaksi näyttävillä korviksilla ja korkokengillä (luit oikein, mulla oli korkokengät).

Tapahtumassa oli tietenkin tosi mielenkiintoisia pisteitä, kuvissa poseeraamista ja lukemattomia halauksia ihanilta tyypeiltä, niin uusilta kuin vanhoilta. Tää on se juttu mistä tykkään blogimaailmassa. Kaikki on niin ihania, avoimia ja ystävällisiä, eikä ketään jätetä yksin. Oltiin isolla porukalla, joka välillä hajaantui eri suuntiin ja välillä kasaantui taas. Pompittiin ja kiljuttiin ilosta kun Marianne voitti Vuoden kuva -palkinnon, ja kyllä siinä taisi muutama kyynel tulla vähän vaikka kellä. Pointti oli kuitenkin et tää oli ihan huikeen kiva ilta, ja viikonloppu ylipäätänsä. Kiitos kaikille ketkä oli mukana!

Lue koko postaus tästä