IG-livekynnet

Vuosien varrella tuntuu ja kuulostaa, että tämä kynsiharrastus on kuihtumassa pikku hiljaa enemmän ja enemmän. Tai ihmiset ei enää kerkeä päivittää (kynsi)kuulumisia ja yhdessä pohdiskella mitä maailmalla tapahtuu. Pikku hiljaa kynsikaverit katoaa yksitellen tai ovat syystä tai toisesta hiljaisia muita harrastajia kohtaan, mikä on mun mielestä vähän surullista näin pienessä harrastuspiirissä, jossa erityisesti pitäisi vaalia yhteisöllisyyttä. Toki ymmärrän sen, että kiinnostus aiheeseen muuttuu ja aktiivisuus vaihtelee. And that’s fine. Toivottavasti joku saa ajatuksesta kiinni.
Muistan, kun silloin harrastukseni alkuaikoina – sanotaan vaikka 2012-2015 aika välillä – keskustelut oli täällä onlinessa eri luokkaa, järjestettiin eri kokoisia kynsiharrastajien tapaamisia jossa pystyi jutusteleman muiden samanhenkisten kanssa näitä juttuja. Aika-ajoin muistelen lämmöllä sekä ikävöin näitä hetkiä. Viime kesänä oli mukava olla mukana CesarsShopissa järjestättävässä kynsimiitissiä, jossa tapasin monta kasvoa nimien takaa. Ehkä tulevana kesänä voisi järjestää samanlaisen tapahtuman?


Mutta on ollut ilo myös huomata, että ihan uusia, supertaitavia suomalaisia kynsiharrastajia on aktivoitunut erityisesti instagramin puolella jakamaan

Lue koko postaus tästä