Ihana aurinko

Ompa ollut kiva kuvata tällä viikolla kun aurinko on paistanut joka päivä.Jopa ulos lähtiessä on saanut kaivaa aurinkolasit naftaliinista, tykkään!Tosin auringolla on kääntöpuolikin – migreeni, siitäkin oon saanut ”nauttia”.
Viikkoon on mahtunut laiskoja lekotteluhetkiä,ulkoilua, kahvittelua ystävän kanssa,piipahdus kosmetiikkakeitaassa ja
perusteellisempaa siivoamista.


Koirien kannalta nämä kovat pakkaset ovat haastavia. On puettava huolella tossuja ja pipoa myöten,Dana on ihmeen hyvin tarjennut vaikka karva on aika ohutta, siellä missä se kasvaa.Nostelee tassuja kyllä mutta päivälenkit on tehty samanmittaisina kuin lämpimilläkin keleillä.
Aamulenkit taas lyhyitä, sillä tänään mittari näytti -18,6 aamulla. Hrr.Tira taas ei tarkene yhtään ilman tossuja, mutta ne jalassa onneksi ulkoilee.Sisällä köllöttelevät siellä minne aurinko paistaa eli olkkarin matolla tai makkarissa sängyllä 🙂


Auringonpaiste saa myös siivous ja sisustuskärpäsen purasemaan ;)Pölyhuisku on heilunut ahkerasti, mutta vielä en ole tehnyt mitään keväisiä sisustushankintoja.Kun talviset karvatyynyt ja taljat lähtevät talviteloille, ilme kevenee jo olkkarissa kummasti ja tulppaanit antavat kivasti väriä.
Onko siellä jo haaveiltu keväisistä muutoksista sisustukseen?Tai toteutettukin?
Sisustuksesta puheenollen Desingtarra.fin sisustustarra

Lue koko postaus tästä