Ihana Erityisherkkyys – kirja

Erityisherkkä henkilö kokee ja aistii maailman voimakkaasti. Moni on saanut kuulla olevansa liian herkkä. Mutta mitä on hyvä ja ihana herkkyys? Entä millaisia elämyksiä erityisherkkä voi kokea taiteen saralla, keskustellessaan ystävän kanssa tai nauttiessaan seksuaalisuudestaan?
Näistä kerrotaan kirjassa Ihana herkkyys. Kirja on Suvi Bowellanin huippu ihana teos kauniiden värikuvien kera.


Suvi Bowellan on kouluttaja ja luontaishoitaja, joka itsekin on erityisherkkä. Hän kannustaa niin meitä erityisherkkiä kuin meidän läheisiäkin tutustumaan ja ihastumaan herkkyyden ominaispiirteisiin. Toisinaan tieto on oikeasti hyvästä, jotta voimme ymmärtää, mistä on kyse ja mitä mahdollisuuksien ovia asia voi avata meille.


Kirjan alussa kerrotaan mitä erityisherkkyys on. Näin ihan jokainen saa käsityksen siitä, mistä oikein on kyse. Sehän ei terminä ole kaikille tuttu ja muistan itsekin saaneeni tuta negatiivisesta palautteesta ”erityisherkän kaapista ulos tultuani” tai jos pohdin, voisiko joku toinen olla hsp. (High sensitive person). Ajateltiin, että erityisherkkä ihminen on jokin helposti suuttuva, itseensä kaiken ottava hermoilija. Jokin loukkaus lähinnä. Voi ei..

Lue koko postaus tästä