IHANA LIGHTBOX ❥ // MUN MEIKKINURKKAUS

Ihan pakko paljastaa, että tein tän postauksen jo jokin aika sitten. Onneksi en kuitenkaan ehtinyt tätä julkaisemaan, sillä mun meikkipöydälle tuli uusi ihana asia, jonka varmaan voitte otsikostakin jo päätellä nimittäin lightbox, eli valolaatikko. (Ja miksi kaikki kuulostaa niin tyhmältä suomeksi? :D) Oon jo jonkin aikaa ihastellut näitä aina välillä, kun on tullut vastaan ja salaa halunnut tätä itsellenikin. Nyt sitten kävin muutama päivä sitten töiden jälkeen Hintakaaressa ja löysin sieltä tämän enkä voinut vastustaa kiusausta. Ihan muutahan mä lähin sinne hakemaan, mutta se saa nyt jäädä ostamatta. Vaihtoehtona oli myös musta, jossa oli myös mustat kirjaimet, mutta mulle päätös oli helppo. Jyskissä muistaakseni joskus katselin näitä, eikä siellä tainnut olla valkoisilla kirjaimilla? Tai ainakaan silloin ei ollut. Mutta se siitä pelkästä lightboxista höpöttelystä! Tarkoitushan oli esitellä ihan mun koko meikkinurkkausta. Itse meikkipöytä on Jyskistä ja minä ja Toni ollaan se koottu, joten siitä syystä varmaan toinen laatikko onkin jotenkin alempana

Lue koko postaus tästä